19.06.2023 | Jiří Volenec, Novák Jaroslav

U9: Poděkování trenérům ročníku 2014

chtěli bychom touto cestou zavzpomínat a poděkovat za vaši oddanost a lásku k fotbalu, kterou jste v nás léta budovali. Čas běží a máme za sebou první 4 roky fotbalové „kariéry”, během které jsme měli možnost prožít společně s vámi již mnoho radostí a strastí fotbalového života. Společně jsme s vámi prožívali velká vítězství i bolestné prohry, ale vše bylo za podpory žlutomodré fotbalové rodiny.

Tímto bychom vám, našim skvělým trenérům, kterých byla již celá řada, chtěli poděkovat za všechno co jste s námi a s našimi rodiči prožili. Každý z vás měl jiné, ale vždy účinné metody, jak nás zaujmout, pobavit, někdy i pokárat, ale vždy s láskou a porozuměním a s cílem nás posunout lidsky dál. I přes počáteční strasti jsme se postupně vypracovali v krajské šampiony, kteří nemají ve svém kraji konkurenci, což je pro žlutomodrou povinností, ale co víc, stala se z nás parta prima kamarádů, ve které když jde o jedno, stojí všichni při sobě a jdou si za svým cílem a vzájemně se dokáží podpořit, a to je snad to nejcennější.

Závěrem nám dovolte pane Jelínku, Vandrovče, Künzle, Chaloupku, Köstle, Žáku, bratři Vachouškové, abychom vám a mnoha dalším poděkovali za váš čas a obětavost při našich prvních fotbalových krůčcích, které navždy zůstanou v našich fotbalových srdcích.