včera | Tereza Hoffmannová

Středeční nábor dětí na Stínadlech je za námi!

Ve středeční podvečer se na teplických Stínadlech konal nábor, který přilákal nové tváře. Hlavní hřiště AGC Arény bylo plné dětské radosti a spokojených úsměvů. Náboru se zúčastnili také hráči A týmu, konkrétně Lukáš Havel, Nemanja Mičevič, Josef Švanda a Matěj Čechal, kteří se zapojili do různých her a cvičení. Po skončení akce byla pro děti připravena ještě autogramiáda hráčů a hráček teplických A týmů.

Pro děti bylo na náboru připraveno několik stanovišť, na kterých si vyzkoušely, jak může vypadat fotbalový trénink. Ještě předtím, než se na jednotlivá stanoviště rozdělily proběhlo přivítání a poté úvodní společné rozcvičení s trenéry. Do samotných cvičení se zapojila také Gepardice Jane, která doplnila hráče teplického A týmu. Poté, co se všechny děti protočily na stanovištích, následovalo společné focení a tečkou za celým náborem byla autogramiáda.

Nestihli jste nábor a chtěli byste si zkusit trénink za FK Teplice? Neváhejte kontaktovat sekretáře klubu, který vás nasměruje do jednotlivých kategorií na e-mailu: tomas.kunzl@fkteplice.cz.

Fotogalerie