30.08.2024 | Tereza Hoffmannová

Starší žáci vstoupili do soutěže vítězstvím nad Duklou!

Ve středu 28.8. čekal hráče z kategorií starších žáků U15 a U14 vstup do soutěže proti FK Dukla Praha. Oba zápasy se odehrály v Ledvicích, kde týmy odehrají i všechna následující domácí utkání. Jako první se představila kategorie U15 pod taktovkou Miroslava Šaška. Zápas skončil 2:0 pro teplické Skláře, i když skóre mohlo být daleko vyšší vzhledem k neproměněným šancím. O góly se postaral Petružálek, který se trefil z pokutového kopu a skóre upravil v závěru Carvan. O rok mladší kategorie již svého soupeře šetřila méně a nasázela mu celkem šest branek. Hattrickem se blýskl Kučera a po jednom gólu se trefil Moško, Kuta a Blažek. U14 tak pod vedením Davida Köstla slavila vítězství 6:2.

Hráč kategorie U15 Tomáš Carvan okomentoval zápas ze svého pohledu: „Musím přiznat, že soupeř na nás byl výborně připravený, ale jsem rád, že jsme zápas zvládli a vyhráli ho. Za svůj gól jsem také rád, že se soupeři nepovedla přihrávka, já jsem ji vystihl a uklidil ji do sítě.“

K dalšímu utkání nastoupí obě kategorie již v neděli na půdě CU Bohemians Praha. U15 odehraje svůj zápas od 14:00 a o rok mladší kategorie se představí následně od 16:00.