20.07.2023 | Novák Jaroslav

Program 7.ročníku Memoriálu Františka Hrdličky

Zápasy ve skupinách bude v pátek 21. 7. 2023 v 15:00 zahájen již 7.ročník MEMORIÁLU FRANTIŠKA HRDLIČKY pro hráče staršího dorostu kategorie U19. Tento turnaj se koná za podpory Ústeckého kraje a statutárního města Teplice.

Ty se budou hrát v Dubí - Pozorce a na Mexiku, rozlosování do skupin proběhlo ve čtvrtek v pravé poledne.

Účastníky turnaje jsou kromě domácího FK Teplice také polská Wisla Krakow, maďarský Diósgyőri VTK a slovenské týmy z Podbrezové, Trnavy a Šamorínu.

             

Páteční skupinové zápasy mají naplánované výkopy na 15:00, 16:15 a 17:30 na Mexiku a v Dubí - Pozorce.

V sobotu se nejprve od 10:30 na Angeru a také v Bystřanech odehrají zápasy o páté a třetí místo. Finále je pak v programu v 11:00 opět na Mexiku, kde tak obstará předprogram před odpoledním prvním kolem FORTUNA:LIGY mezi Teplicemi a Viktorií Plzeň (15:00). 

Samotné slavnostní vyhlášení vítězů turnaje proběhne v rámci předzápasového programu přímo na hlavním stadionu.

Odkaz pana Hrdličky je tu s námi pořád. Ve své filosofii se vždy snažil o zaměření na mladé hráče, které s prokazatelnými úspěchy uváděl do nejvyšší české soutěže.

Cílem pana Františka Hrdličky bylo dostat do Teplic evropský fotbal té nejvyšší kvality. Toto se povedlo několika úspěšnými sezónami v pohárové Evropě v rámci soutěží UEFA a dále častými zápasy reprezentace České republiky.

Přijďte s námi i letos v pátek a také v sobotu uctít jeho památku a podpořte náš tým v bojích o pohár města Teplice.

TĚŠÍME SE NA VÁS !