02.10.2023 | Tereza Hoffmannová

Poohlédnutí za začátkem sezony kategorie U10

Kategorie U10 má za sebou změnu realizačního týmu, který je nově ve složení – trenéři Roman Pražák, David Köstl a Jan Grümann a funkci vedoucího týmu zastává Jiří Volenec. Během srpna je čekalo pár turnajů a přátelských utkání. Na konci srpna odcestoval celý tým na soustředění. Co dalšího kategorie U10 absolvovala? To se dozvíte v řádcích níže.

Po srpnovém začátku sezony a úspěšném herním soustředění v Blšanech se kluci pustili do nové sezony 2023/2024 s velkou chutí, což se projevilo v několika úvodních satelitech pořádaných KFS Ústeckého kraje.

Hned v úvodu měsíce se vydali do Mostu na turnaj výběrových krajských týmů, kde zaznamenali několik vítězství, ale i prohry, které jim ukázaly, že je nutné i nadále poctivě trénovat. Příjemným zpestřením v nabitém zářijovém programu byla pro kluky možnost doprovodit své vzory v rámci dvou mistrovských utkání našeho A-týmu. Především příležitost doprovodu v utkání s pražskou Spartou zůstane pro celou řadu z nich nezapomenutelným zážitkem. Nelze ani opomenout výjezd týmu za svými trenéry na mistrovské utkání do Ústí nad Labem, kde je všichni do jednoho podporovali a i přes prohru si to všichni užili.

V neposlední řadě je dobré zmínit celou řadu přidružených akcí, které kromě úspěšných vystoupení v rámci krajské soutěže proběhly. Například týmové focení, plánování zimního soustředění na Klínech nebo objednávka týmového oblečení na které se všichni už moc těší.