16.01.2024 | Tereza Hoffmannová

Lednový nábor dívek

Halóóó! Jste tam?
Hledáme všechny dívky, které se chtějí bavit fotbalem! Už na vás netrpělivě čekáme a držíme vám místo!

Rádi bychom přivítali skvělé parťačky do našeho žlutomodrého kolektivu, které se chtějí stát součástí našeho týmu. Hledáme děvčata, která by chtěla zkusit, jaké to je střílet góly a nechat se unášet vlnou radosti a euforie. Zveme každou fotbalistku, kterou baví hrát si s míčem a chtěla by se naučit něco nového. Pokud máš ráda pohyb, zábavu a poznávání nových kamarádek, HLEDÁME PRÁVĚ TEBE!

Už máš s fotbalem zkušenosti nebo jsi ho ještě nikdy nehrála? To nám vůbec nevadí. Naučíme tě úplně všechno od základů! Nemusíte se navíc bát, že bychom si společně neužili i jinou pohybovou aktivitu. Pravidelně naše tréninky doplňujeme o různé mimofotbalové činnosti, abychom se rozvíjeli všestranně. 

Pokud máš čas v ÚTERÝ 30.1. 2024, přijď se za námi podívat do tělocvičny a klidně si s námi rovnou zatrénovat. Budeš potřebovat pouze vhodnou obuv, lahev pití a sportovní oblečení. Míč a další pomůcky budou mít trenérky připravené k půjčení. Pokud zrovna v daný termín nemůžeš, stačí zavolat nebo napsat na níže uvedený kontakt a my tě pozveme na další trénink!

Za ženský úsek našeho klubu FK Teplice zveme všechny dívky na LEDNOVÝ NÁBOR! Veškeré informace k náboru jsou uvedeny v letáčku níže: