08.08.2023 | Hoffmannová Tereza

KOUZELNÁ NOC NA STÍNADLECH JE OPĚT TADY

Máme tu další ročník akce Kouzelná noc na Stínadlech, která proběhne již 26. srpna přímo v areálu AGC Arény Na Stínadlech. Zábavný program plný her a zážitků je připraven pro děti od 5 do 12 let. Začínáme v 17:00 přímo na stadionu. Vstup je zcela zdarma a všichni fotbaloví nadšenci jsou vítáni.

Pro děti bude připraven bohatý program včetně různých her, které budou probíhat na ochozech stadionu. Také se mohou těšit na filmovou show pod hvězdami nebo na noční dobrodružství ve stanech. Stany jsou jediné vybavení, které je potřeba si přibalit sebou. Zbytek již bude na nás a věřte, že to bude stát za to.

Nenechte se zmást názvem akce, protože kouzelnou nocí to rozhodně nekončí! Po kouzelné noci totiž bude následovat ještě kouzelnější ráno. Děti se mohou těšit na snídani a další tajemství, které na ně po probuzení čeká. Jste zvědaví, jaká další překvapení na děti čekají? To nezjistíte, pokud s námi tuhle úžasnou noc nestrávíte.

Nezní to všechno lákavě? Tak neváhejte a zarezervujte si své místo. Stačí vyplnit následující formulář: Kouzelná noc 2023 - přihlašovací formulář a sledovat naše sociální sítě.

Případné dotazy můžete směřovat na sekretáře mládeže FK Teplice Tomáše Künzla prostřednictvím tel. 608 677 781 nebo e-mailu: tomas.kunzl@fkteplice.cz.