dnes | Tereza Hoffmannová

Derby s Ústím za sebou mají tepličtí žáci!

Všechny čtyři kategorie žáků se ve středeční odpoledne utkaly v derby s tradičním soupeřem z Ústí nad Labem. Hned třikrát se Sklářům podařilo zápas ovládnout a pouze jednou museli přijmout porážku.

Starší žáci odehráli svá utkání v domácím prostředí v Ledvicích. Kategorie U14 měla výkop v pravé poledne, o rok starší spoluhráči pak o dvě hodiny později. Ještě před začátkem utkání uctily oba týmy minutou ticha památku na Vladimíra Maška, osobnost fotbalu v teplickém okrese, který zemřel ve čtvrtek 19.9.2024. Po bezbrankové první půli se čtrnáctka po závěrečném hvizdu rozhodčího musela vypořádat s porážkou 1:2, když jediný gól vstřelil Hora. Kategorie U15 byla již úspěšnější a přehrála Ústí v poměru 3:1. O góly se postaral Petružálek, Kucer a závěrečný třetí gól vstřelil Vačkář.

Mladší žáci odehráli derby naopak na soupeřově hřišti, ale i přesto si zpět do Teplic přivezli plný počet bodů. U13 se radovala z výhry 4:2, i když byl stav v první půli vyrovnaný. O góly Teplic se postaral Vavřík, Bečvář, Záruba a Hadrava. O rok mladší kategorie nasázela soupeři dokonce šest branek, když se hattrickem blýskl Žďárský, další dva góly přidal Zajíček a jeden vsítil Rilke.

Přijďte naše žáky podpořit i v dalších utkáních!

Kategorie U15 a U14 odehraje utkání proti FC Viktoria Plzeň opět v Ledvicích, a to od 14:00 a 16:00. Naopak mladší žáky čeká výlet do Pardubic, kde od 11:00 zabojují o další cenné body!